Prin acordul de furnizare de produse si servicii incheiat cu Sindicatul National Sport si Tineret, Rompetrol ofera membrilor SNST beneficii si reduceri in benzinariile, magazinele si restaurantele sale si ale partenerilor sai.

Cu Rompetrol, ajungi mai departe!

Rompetrol este cel mai cunoscut brand al KMG Internațional sub care sunt operate activitățile și operațiunile de distribuție a carburanților de calitate în România, Moldova, Bulgaria, Georgia și Franța.

Fill&Go este primul sistem de identificare la pompa, serviciu unic pe piata romaneasca, disponibil acum si membrilor SNST.

– Cardul Fill&Go Debit oferit SNST reprezinta o solutie imediata pentru optimizarea timpului de alimentare si a resurselor financiare.
– Este securizat, cu cip, fiind identificabil prin seria inscrisa pe el si prin codul de client Fill&Go care este alocat fiecarui membru al organizatiei.
– Este un card pe care il poti alimenta cu ce suma doresti, oricand doresti si care iti aduce o multime de beneficii in statiile Rompetrol.
– Poti sa iti alimentezi contul Fill&Go cu diverse sume, prin numeroase modalitati de plata, inclusiv online, si poti sa vezi istoricul trazactiilor si reducerile obtinute din contul tau Fill&Go. Simplu si rapid!

Membrii SNST pot primi aceste carduri valabile in statii Rompetrol, Rompetrol Partener* si Expres*  (*Numai pentru carburant), in baza unei Cereri de aderare la Grupul SINDICATUL NATIONAL SPORT SI TINERET – ROMPETROL pe care o primesc / trimit la: office@sindicatmts.ro,  prin liderul fiecarei grupe, deasemenea tot prin liderul grupei se transmit detaliile referitoare la reducerile si avantajele utilizarii cardurilor.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind