SNST şi Selgros – un nou acord încheiat în favoarea membrilor de sindicat.

Selgros Cash&Carry oferă membrilor Sindicatului Naţional Sport şi Tineret posibilitatea achiziționării de produse în scopuri proprii, cu un discount de 2% practicat la preţul de raft. Reducerea se acordă direct pe factură, cu excepția articolelor aflate în reclama Selgros, articolelor aflate în diferite promoții, articolelor din tutun și ambalajului returnabil. Legitimaţia de acces în magazinele Segros se eliberează la recepţie în baza cardului de membru SNST şi a cărţii de identitate.

Compania

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.  Lista magazinelor Segros Cash&Carry:  magazine

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. sursa: www.selgros.ro

Legitimațiile emise oferă posibilitatea achiziționării cu preț special, atât timp cât titularul este membru al SNST. Condițiile speciale de cumpărare sunt retrase în situația în care titularul nu mai întrunește calitatea de membru al SNST. Titularul poate folosi în continuare legitimația  pentru achiziționarea de produse din cadrul magazinelor Selgros, prețul fiind cel afișat la raft.

Alte detalii cu privire la emiterea de legitimații și discountul oferit le puteţi primi prin liderul grupei dvs.  În plus veți primi și toată procedura de emitere / retragere carduriîn detaliu.

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA