Decizii la cald, pe scari

Prin adresa nr.7830/19.07.2019 (raspuns), MTS ne-a transmis documentele referitoare la reparatiile, reviziile și cheltuielile privind lifturile din minister si aparatele de aer conditionat de la Registrul sportiv.

Documentele prezentate confirma neregulile sesizate si managementul defectuos (probleme la directia patrimoniu). Ne vom referi doar la faptul ca, desi aflat sub contract de intretinere, un motor se arde si este platit de beneficiar fara ca acesta sa ii impute ceva prestatorului de servicii.  Se plateste service-ul inclusiv in perioadele lungi in care ascenesoarele nu functioneaza, ministerul achita facturile cu ochii inchisi, fara sa ceara explicatii.

Referitor la aparatele de aer conditionat achizitionate: acestea sunt portabile, se folosesc pentru situatii “pe teren”, sunt foarte zgomotoase si nu pot fi folosite pentru birourile unui minister. Speram ca solutia aleasa este una temporara, de urgenta si ca se va renunta la cartoanele puse in geamuri. Este nevoie de inlocuirea acestor aparate, nu poti sta in birou cu ele timp de 8 ore zilnic.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Decizii la cald, pe scari