„Devenim prioritate prin

Bine ai venit!

Pentru a deveni membru al Sindicatului Național Sport și Tineret (SNST), completează adeziunea:

doresc să devin membru al Sindicatului Național Sport și Tineret. În acest sens, declar următoarele:

Vă informăm că aceste date sunt utilizate pentru transmiterea informațiilor specifice și pentru informarea angajatorului în vederea reținerii și virării cotizației de sindicat pe statele lunare de plată (conform prevederilor Legii nr. 1/2016 pentru modificarea și completarea Legii dialogului social nr. 62/2011), pentru buna desfășurare a activității SNST în conformitate cu prevederile statutare.

SNST respectă măsurile pentru a menține securitatea datelor dumneavoastră împotriva distrugerii/pierderii accidentale sau ilegale, modificării sau utilizării neautorizate, divulgării și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. Datele sus-menționate vor fi arhivate și păstrate în siguranță.

Această cerere va fi transmisă printr-un formular pe site-ul Sindicatului Național Sport și Tineret (www.sindicatmts.ro) și este valabilă fără semnătură olografă.
După aderare, solicitați legitimația de membru și cardurile de reduceri prin e-mail: office@sindicatmts.ro sau telefon / whatsapp: 0784.116.973.